Maatwerk Zonnepanelen

Momenteel zijn de maatwerk zonnepanelen helaas

NIET BESCHIKBAAR

aangezien onze leverancier is gestopt met de productie. Houd de website in de gaten voor updates.

Maatwerk

Bent u op zoek naar zonnepanelen en bent u van mening dat standaard zonnepanelen afbreuk doen aan uw woning omdat u bijvoorbeeld een fraai puntdak heeft? Wij hebben de mogelijkheden om te komen tot een esthetisch verantwoorde oplossing. Heeft u geen plek op het dak om op een fraaie manier zonnepanelen te plaatsen maar wilt u wel stroom opwekken uit zonne-energie? Wij kunnen u diverse mogelijkheden aanreiken. Wilt u een veranda met zonnecellen in het glas of bijvoorbeeld een carport die elektriciteit opwekt voor uw elektrische auto? Hiervoor hebben wij oplossingen.

Wij kunnen ook een galerij, balkonbeglazing of luifel veranderen in een kleine powerplant. Wilt u driehoekige- of ronde zonnepanelen of welke andere vorm dan ook, dan wel zonnepanelen met gaten erin voor dak doorvoeren? Geen probleem, dit kunnen wij verzorgen. Zonnepanelen met uw bedrijfslogo? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Mogelijkheden

Wij zijn in staat vrijwel al uw wensen tot een oplossing te brengen. Wij kunnen u diverse mogelijkheden aanbieden vanuit meerdere leveranciers. Onze bijzondere zonnepanelen, die in Europa geproduceerd worden, plaatsen wij meestal in combinatie met een SolarEdge omvormer, maar andere merken kunnen ook gebruikt worden. Een installatie gekoppeld aan een SolarEdge omvormer vergroot de opbrengst vanwege de parallelle schakeling wat nodig is bij verschillende vermogens van de op-maat-gemaakte zonnepanelen. Door de afzonderlijke toevoeging van de energie gaat er geen vermogen verloren bij de opwek van iedere paneel individueel.

De gratis monitoring draagt bij aan een maximaal rendement vanwege de uitstekende controle op de werking van de installatie. Hieromheen vind u foto’s van voorbeelden waarin u een indicatie heeft wat er zoal mogelijk is. Navito kan op het gebied van maatwerk installaties alles voor u uit handen nemen echter kunt u bij ons ook alleen de zonnepanelen aanschaffen en de lokale installateur de installatie laten uitvoeren. Wij installeren door heel Nederland en België. Elke installatie is anders dus neem bij wensen en vragen contact op met Navito uit Middelharnis. Navito, meer dan alleen standaard!

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen?

Neem dan gerust contact op. Navito komt vrijblijvend aan huis voor een uitgebreide inventarisatie. Wij komen in heel regio Goeree-Overflakkee, Rotterdam, Hoeksche Waard, Rozenburg, Zuid-Holland, Zeeland en Drenthe.

“Niet de goedkoopste, wel de beste”

Telefoonnummer

Middelharnis: 0187-477142
(Op werkdagen tussen 09:00 - 12:00 uur en 13:00 - 17:00 uur)

Dwingeloo:
0521-441 022
(Op werkdagen tussen 09:00 - 12:00 uur en 13:00 - 17:00 uur)

E-mailadres

info@navito.nl

Navito

Mercatorweg 3b
3241 MK Middelharnis NL

Nijverheidsweg 10a
7991 CZ Dwingeloo NL

In samenwerking met