Montagesystemen

Montagesysteem zonnepanelen plat dak

Heeft u een plat dak? Mooi! Platte daken zijn bij uitstek geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. De montage gaat niet alleen gemakkelijker, ook haalt u meer rendement uit een zonnepanelen installatie op een plat dak. Sowieso is de juiste opstelling van de zonnepanelen essentieel bij maximaal rendement, zodat ze het meeste zonlicht opvangen. Ook op een plat dak moeten zonnepanelen daarom onder een hoek van 35 graden geplaatst worden. Daarin zit hem dus niet het meer aan rendement vergeleken met een schuin dak. Wel is de montage op een plat dak eenvoudiger. De zonnepanelen kunnen klem naast elkaar worden gezet en er is meer ruimte, doordat er geen schaduwzijde aanwezig is.

Montagesysteem zonnepanelen schuin dak

Heeft u een schuin dak op het zuiden? Dan profiteert u van het voordeel dat de benodigde hellingshoek al aanwezig is. Echter ligt natuurlijk niet elk schuin dak op het zuiden. Meestal is een schuin dak dan nog steeds geschikt, echter vergt het een meer specifieke voorbereiding. Je kunt stellen dat de opbrengst van zonnepanelen het grootst is als ze onder een ideale hoek van 35 tot 40 graden op het zuiden gericht liggen. Bij de montage van zonnepanelen op een schuin dak maken wij gebruik van apart bevestigingsmateriaal, zoals mammoet haken. Een veilige montage op een schuin dak is natuurlijk van wezenlijk belang. In het geval van dakpannen gebruiken we dakhaken die aan het dak worden geschroefd of om de daklat en dakpan worden gehaakt.

A-merk Montagesystemen

Hoeveel rendement u uit uw zonnepanelen installatie haalt hangt grotendeels af van het montagesysteem. Montagesystemen die wij veel toepassen zijn:

Van der Valk montagesystemen (schuine en platte daken)

ClickFit montagesystemen (platte daken)

Mammoet haken (bitumen daken)

montagesystemen Navito Energy Solutions

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen?

Neem dan gerust contact op. Navito komt vrijblijvend aan huis voor een uitgebreide inventarisatie. Wij komen in heel regio Goeree-Overflakkee, Rotterdam, Hoeksche Waard, Rozenburg, Zuid-Holland, Zeeland en Drenthe.

Telefoonnummer

Middelharnis: 0187-477142
(Op werkdagen tussen 09:00 - 12:00 uur en 13:00 - 17:00 uur)

Dwingeloo:
0521-441 022
(Op werkdagen tussen 09:00 - 12:00 uur en 13:00 - 17:00 uur)

E-mailadres

info@navito.nl

Navito

Mercatorweg 3b
3241 MK Middelharnis NL

Nijverheidsweg 10a
7991 CZ Dwingeloo NL

In samenwerking met