Offerte aanvragen

U wilt gewoon goede zonnepanelen op uw dak. Helder. Ook wilt u weten wat het u kost en oplevert, hoe het werkt en hoe u het kunt regelen. Navito adviseert u vrijblijvend. U ontvangt een duidelijke uitleg en transparante kosten.

 

Wat vinden onze klanten?

De installatie van de zonnepanelen is perfect verlopen. Voor de offerte kwamen ze kijken en het advies en gesprek was professioneel. De installateurs zijn ordelijke en beleefde gasten.  Ze deden elke keer bij binnenkomst hun schoenen uit. Alles hebben ze netjes aangesloten en de panelen liggen prachtig uitgelijnd. Ook de bekabeling door het huis is keurig aangelegd en afgewerkt. Na afloop hebben ze alle afval meegenomen. Vakmensen die nog eer van hun werk hebben. Bedankt! we zijn er erg blij mee.

Steven & Joke Degeling - Spijkenisse

De plaatsing van onze panelen was alweer lang geleden, maar nog geen dag spijt gehad dat ik voor dit bedrijf had gekozen. Natuurlijk werken ze netjes etc, maar wat mij opviel was het oplossing gerichte denken als het even anders loopt als verwacht, en de samenwerking onderling en met de klant.

Louwrens Assenberg van Eijsden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen?

Neem dan gerust contact op. Navito komt vrijblijvend aan huis voor een uitgebreide inventarisatie. Wij komen in heel regio Goeree-Overflakkee, Rotterdam, Hoeksche Waard, Rozenburg, Zuid-Holland, Zeeland en België.

Telefoonnummer

0187-477142

E-mailadres

Navito

Mercatorweg 3b
3241 MK Middelharnis NL

In samenwerking met