Reguliere zonnepanelen

De meeste mensen kiezen voor reguliere zonnepanelen. In het verleden waren dit vaak donker blauwe panelen met witte vakken of strepen. Tegenwoordig worden er meestal mooie zwarte panelen met zwarte omlijsting geïnstalleerd. Zo ook door ons. Wij leveren deze met montagemateriaal, waarvan ook de zichtbare delen, zoals klemmen en eindkappen zwart zijn, zodat het een mooi zwart geheel oplevert.

Er is in de zonnepanelen-wereld een enorme keus aan merken en typen zonnepanelen met verschillende vermogens. Wij kiezen er bewust voor alleen vooraanstaande merken aan te bieden, zodat de klant gegarandeerd is van betrouwbare materialen en goede garanties. Dit betekent niet altijd dat het merk bekend is bij de consument. Een aantal fabrikanten zijn bekend van andere elektronische apparaten, maar er zijn ook een aantal grote spelers op de markt die zich enkel hebben toegelegd op de productie van zonnepanelen, waardoor ze niet bekend zijn van andere consumentengoederen.

Tijdens een gesprek bij u thuis zal de vertegenwoordiger u op basis van uw wensen en eisen en de mogelijkheden op uw dak, de voor uw situatie beste zonnepanelen aanbevelen. Heeft u echter een reden om hiervan af te willen wijken, dan is daar soms ook de mogelijkheid toe. Wij kunnen bijna alle merken zonnepanelen leveren. 

Het gros van de zonnepanelen die in de wereld verkrijgbaar zijn wordt geproduceerd in het Verre Oosten, voornamelijk China. De meeste van onze zonnepanelen ook. Wij hebben echter ook een Duitse leverancier die zijn zonnepanelen in eigen land produceert en de materialen daarvoor in Europa inkoopt. Sommige klanten hechten veel waarde aan zonnepanelen met een herkomst uit Europa. Ze hebben daarvoor de meerprijs over. Geldt dit voor u, dan kunnen we u dus ook bedienen.

Wat levert zonnepanelen monitoring op?

Over het belang van zonnepanelen monitoring kunnen wij kort zijn:

U heeft direct inzicht in de opbrengst van uw zonnepanelen.

U bent gegarandeerd van een optimale werking en maximaal rendement.

Monitoring voorkomt dat een storing of defect onopgemerkt blijft.

U kunt inspringen op ontwikkelingen, waardoor u het rendement optimaal houdt.

monitoring

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen?

Neem dan gerust contact op. Navito komt vrijblijvend aan huis voor een uitgebreide inventarisatie. Wij komen in heel regio Goeree-Overflakkee, Rotterdam, Hoeksche Waard, Rozenburg, Zuid-Holland, Zeeland en Drenthe.

Telefoonnummer

Middelharnis: 0187-477142
(Op werkdagen tussen 09:00 - 12:00 uur en 13:00 - 17:00 uur)

Dwingeloo:
0521-441 022
(Op werkdagen tussen 09:00 - 12:00 uur en 13:00 - 17:00 uur)

E-mailadres

info@navito.nl

Navito

Mercatorweg 3b
3241 MK Middelharnis NL

Nijverheidsweg 10a
7991 CZ Dwingeloo NL

In samenwerking met