Omvormers

De beste omvormers voor uw zonnepanelen

Om de energie, die de zonnepanelen opvangen, te kunnen gebruiken heeft u een omvormer nodig. De zonnepanelen worden aangesloten op de omvormer. Deze zet de gelijkstroom om in de wisselstroom die u gebruikt voor uw elektronische apparaten, zoals de wasmachine, koelkast of magnetron. Ook hier speelt kwaliteit, de juiste omvormer en de juiste manier van installeren een essentiële rol. Navito selecteert voor u de beste kwaliteit en matcht de juiste omvormer bij uw zonnepanelen. Een omvormer mag niet te groot zijn, maar ook niet te klein. De keuze is afhankelijk van de soort zonnepanelen en de ligging van uw huis. Heeft u bijvoorbeeld meerdere dakvlakken en hellingshoeken? Dan heeft u een omvormer nodig met meerdere strings en MPP-trackers.

Juiste omvormer bij zonnepanelen

Ook hier selecteert Navito voor de u de beste kwaliteit omvormers. A-merken omvormers die wij verkopen en plaatsen zijn:

Navito verkoopt ook op maat gemaakte zonnepanelen. Zo krijgt een onregelmatig dak een fraaie uitstraling.

omvormers

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen?

Neem dan gerust contact op. Navito komt vrijblijvend aan huis voor een uitgebreide inventarisatie. Wij komen in heel regio Overflakkee, Rotterdam, Hoeksche Waard, Rozenburg, Zuid-Holland, Zeeland en België.

Telefoonnummer

0187-477142
(Op werkdagen tussen 09:00 - 12:00 uur en 13:00 - 17:00 uur)

E-mailadres

Navito

Mercatorweg 3b
3241 MK Middelharnis NL

In samenwerking met