Viridian Solar Indak zonnepanelen

De Viridian Solar zonnepanelen zijn gebouwd als waterdichte dakelementen. Ze liggen dus niet op het dak, maar zijn er onderdeel van (indak zonnepaneel). Het systeem heeft rondom een verborgen afvoergoot, wat betekent dat er veel minder randen zichtbaar zijn. De Viridian Solar zonnepanelen liggen gelijk met uw dakpannen en zorgen voor een strakke uitstraling. Deze zonnepanelen worden aan het dak vast geschroefd waarmee zekerheid tegen wegwaaien gegarandeerd is. Deze schroefverbindingen worden afgedekt door de gootstukken waardoor deze niet zichtbaar zijn, wat een mooi strak en rustig beeld geeft. In veel gevallen is ook een combinatie met Velux dakramen mogelijk. 

De All-Black panelen zijn met een speciaal koppelsysteem makkelijk aan elkaar te klikken waardoor de verbindingen naadloos zijn, wat zorgt voor een fraai geheel. De randen van de Viridian onderdelen glijden mooi in de juiste positie in elkaar. 

Geen enkel dak is 100% effen qua hellingshoek. Daarom is een beetje speling ingebouwd voor kleine aanpassingen aan de hoek van elk zonnepaneel. 

Bij ons zijn Viridian Solar zonnepanelen verkrijgbaar met een elektrisch vermogen van 405Wp. De afmetingen zijn:  1.134 mm breed, 1.722 mm hoog en 70 mm diep en ze wegen 25 kgs.

Het zonnepaneel bestaat uit een geharde glasplaat aan de voorzijde en een tedlar achterzijde folie waartussen 60 stuks zonnecellen zijn ingebed om ze tegen weer en wind te beschermen. Zowel de folie, het frame als de zonnecellen zijn zwart. De toegepaste zonnecellen zijn Full Square monokristallijn, wat betekent dat ze geen afgeronde hoeken hebben en diepzwart van kleur zijn. 

De Viridian Solar zonnepanelen worden standaard geleverd met 10 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire vermogensgarantie van 90% in jaar 10 tot 80% na 25 jaar.

Wat levert zonnepanelen monitoring op?

Over het belang van zonnepanelen monitoring kunnen wij kort zijn:

U heeft direct inzicht in de opbrengst van uw zonnepanelen.

U bent gegarandeerd van een optimale werking en maximaal rendement.

Monitoring voorkomt dat een storing of defect onopgemerkt blijft.

U kunt inspringen op ontwikkelingen, waardoor u het rendement optimaal houdt.

monitoring

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen?

Neem dan gerust contact op. Navito komt vrijblijvend aan huis voor een uitgebreide inventarisatie. Wij komen in heel regio Goeree-Overflakkee, Rotterdam, Hoeksche Waard, Rozenburg, Zuid-Holland, Zeeland en Drenthe.

Telefoonnummer

Middelharnis: 0187-477142
(Op werkdagen tussen 09:00 - 12:00 uur en 13:00 - 17:00 uur)

Dwingeloo:
0521-441 022
(Op werkdagen tussen 09:00 - 12:00 uur en 13:00 - 17:00 uur)

E-mailadres

info@navito.nl

Navito

Mercatorweg 3b
3241 MK Middelharnis NL

Nijverheidsweg 10a
7991 CZ Dwingeloo NL

In samenwerking met