Reviews

Submit your review1234
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Navito | Specialist in zonnepanelen | Zuid-Holland
Average rating:  
 3 reviews
by Anonymous on Navito | Specialist in zonnepanelen | Zuid-Holland

De plaatsing van onze panelen was alweer lang geleden, maar nog geen dag spijt gehad dat ik voor dit bedrijf had gekozen. Natuurlijk werken ze netjes etc, maar wat mij opviel was het oplossing gerichte denken als het even anders loopt als verwacht, en de samenwerking onderling en met de klant.

Louwrens Assenberg van Eijsden

by Anonymous on Navito | Specialist in zonnepanelen | Zuid-Holland

De installatie van de zonnepanelen is perfect verlopen. Voor de offerte kwamen ze kijken en het advies en gesprek was professioneel. De installateurs zijn ordelijke en beleefde gasten.  Ze deden elke keer bij binnenkomst hun schoenen uit. Alles hebben ze netjes aangesloten en de panelen liggen prachtig uitgelijnd. Ook de bekabeling door het huis is keurig aangelegd en afgewerkt. Na afloop hebben ze alle afval meegenomen. Vakmensen die nog eer van hun werk hebben. Bedankt! we zijn er erg blij mee.


Steven & Joke Degeling
Spijkenisse

by Anonymous on Navito | Specialist in zonnepanelen | Zuid-Holland

Wij zijn zeer gelukkig met de 22 door Navito bij ons in Zuidland op de Quaklaan in juni 2014 geplaatste zonnepanelen welke werken als een tierelier, we laten onze energiemaatschappij nu ff een poepie ruiken en we geven ze duidelijk het nakijken en we zijn ook zeer tevreden over de deskundigheid, de accuratesse, waarmee deze door Daniel en Petrus, fijne kerels die zich uit de naad en in het zweet hebben gewerkt, ze kwamen verbrand door de zon van ons dak, zijn geplaatst geworden. Ze hebben er zo iets fraais van gemaakt dat we ons kunnen voorstellen dat ze ons met trots prominent op hun facebook pagina hebben geplaatst. Er is door Navito, door de heer B.(ram) Poolman, geplaatst geworden met een prachtig korte zogenoemde terugverdientijd waarbij all black ook echt all black is zonder enig kleurverschil dan ook in de panelen, dus toezeggingen ook worden nagekomen en zij geven hierbij zelfs Vereniging Eigen Huis laat staan energiemaatschappijen, waar je veel te veel betaald omdat ze hun naamsbekendheid uitbuiten en die je voor hun ''vertrouwdheid'' excessief laten betalen, het nakijken. Wij komen Navito zeker aan te bevelen in onze omgeving en aan kennissen en ook aan andere kunnen we hen ten zeerste aanbevelen.


Manja & Borgert
Zuidland.