Zonnepanelen

Zonnepanelen: een duurzame investering

Overweegt u om zonnepanelen te laten plaatsen? Navito installeert A-merk zonnepanelen in Nederland, veelal regionaal in de regio Goeree-Overflakkee, Rotterdam, Hoeksche Waard en Rozenburg. Wij verzorgen zonnepanelen installaties compleet met aarden en indien gewenst vogelborstels, opgevolgd door monitoring om een maximaal rendement te behouden. Onze manier van installeren wordt mede bepaald door de ligging van uw dak. Elke zijde kan een ander soort zonnepaneel nodig hebben voor een optimale werking. Met zonnepanelen doet u een duurzame investering die u binnen een jaar terugverdient, voor bedrijven kan dit al snel korter zijn.

Wat bespaar je met zonnepanelen?

Wat bespaar je nu eigenlijk met zonnepanelen? Gemiddeld kunt u jaarlijks honderden euro’s besparen op uw energierekening. Daarbij profiteert u van een aantal aantrekkelijke wettelijke regelingen. De energiekosten voor een gemiddeld huishouden kunnen hoog oplopen. Het verbruik ligt al snel rond de 3.500 kWh aan elektriciteit. Met zonnepanelen verkrijgt u gratis schone energie. Een snelle rekensom: de opbrengst van een zonnepaneel in kWh is 90 procent van de capaciteit in wattpiek (Wp) – het vermogen zoals uitgedrukt voor zonnepanelen. Het gemiddelde vermogen van een zonnepaneel is 400 Wp, waarmee 10 zonnepanelen gemiddeld ruim 3600 kWh per jaar opleveren.

A-merk zonnepanelen

Jinko zonnepanelen

Hyundai zonnepanelen

DMEGC zonnepanelen

Viridian Solar Indak zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen?

Neem dan gerust contact op. Navito komt vrijblijvend aan huis voor een uitgebreide inventarisatie. Wij komen in heel regio Goeree-Overflakkee, Rotterdam, Hoeksche Waard, Rozenburg, Zuid-Holland, Zeeland en Drenthe.

Telefoonnummer

Middelharnis: 0187-477142
(Op werkdagen tussen 09:00 - 12:00 uur en 13:00 - 17:00 uur)

Dwingeloo:
0521-441 022
(Op werkdagen tussen 09:00 - 12:00 uur en 13:00 - 17:00 uur)

E-mailadres

info@navito.nl

Navito

Mercatorweg 3b
3241 MK Middelharnis NL

Nijverheidsweg 10a
7991 CZ Dwingeloo NL

In samenwerking met